Wednesday, May 30, 2007

Mamma og Pappa på besøk 25-29 april

Mamma og Pappa la sitt første besøk til Svalbard i April 2007. de kunne neppe valgt en bedre helg! Tror det må være den fineste helgen i denne sesongen... sol fra klar blå himmel :)




Etter ankomst bar det på hundekjøring. Tror både mor og far var

litt skeptiske til disse ivrige firbeinte

... det gikk over all forventning... til og med mamma ble fortrolig med huskiene :)

En kjempe fin tur. Mamma og pappa var kjempe flinke, den som mistet hundespannet sitt var meg ;)


På dag 2 fikk turistene sove lenge da jeg var på jobb. Denne dagen ble det besøk på galleri Svalbard, og Svalbard museum for mor og far - på kvelden hadde vi en bedre 3- retter på Huset


Så var det klart for scootertur... 1 turen vår gikk til Barentsburg, på returen hadde vi en liten stopp innom isgrotten på Longyearbreen.

Mamma er litt skeptisk til pappas snøscooter kjøring - dette er noe jeg har forståelse for. Denne mannen vet lite om å tilpasse farten etter forholdene ;) Sant vel mamma??

Ho mor var ganske flink derimot, hun fikk nemmelig prøvekjøre dråget mitt... litt usikker på om det gikk med litt mye reim ;) .... men, men syntes du var flink jeg mamma :)










Det fyres fortsatt med kull i Barentsburg...





















Siste men kanskje beste opplevelse var på dagstur til Østkysten. Vi hadde en kanon fin dag i et utrolig flott vær! Turen vår gikk fra Longyearbyen til . Turen gikk så til Tempelfjorden og Von Post Breen. Vi kjørte over Von Post, og ned Hays breen til Østkysten.

Hadde en lang og god lunsj før vi speidet "litt" etter bjørn på returen.

desverre ingen bamse og se denne gangen heller.... men mor og far fikk se sporene av en baby bamse og var forsåvidt glade og fornøyde med det :)


Med i følget var Dag som guide, Lise, Even, mor, far og lille Silje :)


Kvelden og Svalbard oppholdet ble avsluttet med en bedre middag hos naboen :)

Takk for besøket, det var utrolig hyggelig å ha dere her!!!!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home