Wednesday, May 30, 2007

Påsken 2007

Påsken på Svalbard var litt uten påskestemning... det var rett og slett for kaldt og tørt til at man fikk den store trangen til skitur, appelsin og utepils som man normalt får i fjelltraktene nær der jeg kommer fra... men det satte likevel ingen stopper for en fin påske :)



Sunniva fikk besøk av lillesøster med kjæreste, og første kvelden bar det til Fredheim for å se solnedgangen... en grei liten ettermiddags tur på en ca 10 mil t/r :)


Etter mye jobbing og endelig en ny fridag var planen og forsøke seg på tur til Østkysten... værgudene var desverre ikke med oss så fornuften rådet og vi snudde... Derimot fikk vi en fin lunsj pause i Brattlidalen (canyon dalen på bildet under). da lunsjen var fordøyd skinte sola atter fra klar blå himmel... vi fortsatte mot tempelfjorden, kjørte over Von Post Breen og nøt utsikten mot Østkysten i det fjerne.... vi måtte snu grunnet drivstoff mangel... Ingen bamse denne gang heller, men en utrolig fin påsketur...














Ellers gikk dagene mine stort sett med til jobb i påsken.

Besøket til Sunniva fikk avsluttet sitt Svalbardopphold med en omvisning på Kystvakt skipet Svalbard... hva denne jenta kan ordne ;)

Utrolig fancy skip. Tøffe greier!!! :) Hyggelige gutter og god service var det også ombord :)

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

D e vell ikkke siste gangen du va ombord hær....

11:38 AM  

Post a Comment

<< Home