Wednesday, May 30, 2007

På hyttetur med isbad og noko attåt ;)

På hyttetur til Diabas odden :)


Fredag 11 mai hadde Lise og Silje 1 mål for øye... vi skal på TUR... enten på langtur eller på hyttetur... hyttetur hadde vært kult, siden ingen av oss har vært på hyttetur her oppe før...

Men hvordan? Vi lagde plan... Dersom Rudi ordnet med hytte skulle vi ta oss av organisering og innkjøp... Planen vår gikk som smurt og kl 1930 fredagkveld dro vi fra Longyearbyen.


Da kokken Tor hadde servert oss en bedre biffmiddag og vin, var det tid for å rigge seg i sofaen og finne frem kortstokken. Det gikk i "kort og lang" til de tidlige morgentimer... plutselig var øynene smale og koppen tom.... klokka var 0730 en strålende morgen.... og det var enda ikke blitt mørkt ;)

På tide å ut å se på sola.... og hvorfor ikke et forfriskende orgenbad?? Fjorden holder jo tross alt 4 grader.... brrrrrrrrrrr det var kaldt det
















.... men hva gjør vel litt kaldt vann når man har fotograf og isbjørnvakt Lise på land med varm kaffi og baylies på termosen :) (Lise kunne nemmelig ikke bade fordi hun skulle på kurs 2 uker etter og måtte ikke bli syk.... pyse kaller vi det ;)

Jepp jeg har badet i Sassenfjorden, en fjordarm til Isfjorden... Litt stolt kan du si :)

Takk for turen da jenta og gutten.... skikkelig morro var det...
bra tiltak, dette må vi gjøre igjen :)

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Arti tur, men dæven ka du bråka...:-)

11:31 AM  

Post a Comment

<< Home